Back home - Tuinmachines - Grasmaaiers

Grasmaaier naar uw wens en tuin

De keuze in grasmaaiers is zeer uitgebreid. U kan opteren voor een loopmaaier, elektrisch of op benzine of voor een zitmaaier. Daarnaast zijn er ook nog tal van merken met elk hun eigen kenmerken.
Wij bij Vanraes helpen u de juiste keuze maken op basis van wat u verlangt en van uw tuin. De grote van uw tuin speelt een rol bij het kiezen van de juiste grasmaaier maar ook de vorm en het al dan niet vlak zijn van uw grond.

Wij helpen u niet alleen de juiste keuze te maken maar zorgen ook voor het onderhoud na de aankoop. Indien u het wenst komen wij uw toestel leveren en geven wij de nodige uitleg zodat u probleem kan beginnen met het onderhouden van uw gras.

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod in loopmaaiers op benzine, elektrische loopmaaiers en zitmaaiers. Voor wie weinig tijd of zin heeft bieden we ook robotmaaiers aan.
Hebt u vragen
, contacteer ons via mail of telefonisch. Wenst u meer uitleg? In onze toonzaal kan u de verschillende modellen zien en geven wij advies bij het maken van de juiste keuze.