Alles voor in de tuin

Bij Vanraes in Roeselare vindt u alles voor uw tuin, zowel voor het onderhoud als voor de ontspanning.

Een tuin vraagt altijd onderhoud. Groot of klein, wanneer u een tuin hebt moet deze onderhouden worden. Bij Vanraes vindt u alle nodige machines en materiaal om uw tuin in orde te houden, voor elk seizoen. We geven advies op maat van uw tuin en kunnen dankzij de door ons verdeelde merken kwaliteit garanderen. Na de aankoop kan u rekenen op een service na verkoop. Gaat uw toestel stuk of heeft het nood aan winteronderhoud? Dan kan u het bij ons binnenbrengen en wij laten het weer werken als nieuw.

Na het werk genieten

Of u nu een grote tuin hebt of een klein terras, Weber biedt barbercues in alle formaten. Zowel voor de klassieke barbecuer die houtskool verkiest als voor zij die het liever iets gemakkelijker hebben en een gasbarbecue of een elektrische barbecues verkiezen. Bij Vanraes in Roeselare kan u terecht voor barbecues van Weber, Broilking, Primo, Barbecook, en Tiger Fire, zowel meeneemmodellen als ‘buitenkeuken’-modellen met alles erop en eraan.

Dan komt de ontspanning

Naast tuinmachines en barbecues vindt u bij ons ook infraroodcabines van Health Company voor de ultieme ontspanning. Voor een rustig plaatsje in uw tuin vindt u bij Vanraes Fatboy hangmatten in verschillende kleuren en formaten. Zalig liggen en niets doen!

Hebt u vragen, zoekt u een specifiek product? Contacteer ons of kom langs in onze winkel voor alle antwoorden.